Uw Betrouwbare Partner
Achter ERWIN HYMER GROUP Finance staat een ervaren team van specialisten voor u klaar. Zowel onze binnen- als buitendienst zorgt voor deskundige ondersteuning om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons tijdens kantoortijden telefonisch bereiken en 24/7 via e-mail. Wij streven ernaar u snel en zonder rompslomp van dienst te kunnen zijn. Flexibel en betrouwbaar.

Wat doet ERWIN HYMER GROUP Finance?
ERWIN HYMER GROUP Finance biedt financiële diensten aan speciaal voor campers en caravans. Daarom positioneert EHG Finance zich als betrouwbare partner van alle aanbieders van nieuwe en gebruikte caravans en campers.

Wie is ERWIN HYMER GROUP Finance?
ERWIN HYMER GROUP Finance is onderdeel van FCA Capital Nederland B.V., leverancier van financiële diensten in de automotive sector. FCA Capital is actief in zestien landen en sinds de oprichting ontwikkeld tot dè financiële dienstverlener en leaseaanbieder van auto’s, bedrijfswagens, campers, caravans en andere voertuigen. Sinds het jaar 2015 gaat FCA Capital door als bank. Haar belangrijkste doelstelling is om producten en diensten zo begrijpelijk, gunstig en passend mogelijk te maken voor u als klant. Zodat u zorgeloos kunt wegrijden.