VOYAGER SERIES

 

De Voyager modellen beschikken over een verhoogd dak, hierdoor onstaat ruimte vooreen eenvoudig uit te schuiven bed voorin en een dubbele vloer waarbij de watertanks zicht optimaal geïsoleerd in de vloer bevinden. Dankzij de unieke achterwand met achterklep is de bagageruimte optimaal bereikbaar. Bovendien is deze wand optimaal geïsoleerd en zorgt deze voor 10 cm extra interieurlengte.

PATHFINDER SERIES

De Pathfinder heeft dezelfde kenmerkende dakconstructie met hefbed als de Voyager en combineert dit met de traditionele achterdeuren van de Fiat Ducato / Peugeot Boxer. Dankzij deze achterdeuren is het bij de Z modellen mogelijk om twee fietsen onder het bed te plaatsen!

EXPLORER SERIES

De Explorer is gebasserd Fiat Ducato / Peugeot Boxer met behoud van de oorspronkelijke achterdeuren en dak. Ook dit model beschikt over een dubbele vloer met daarin de watertanks en de royale stahoogte die de Pathfinder en Voyager series kenmerkt. Verkrijgbaar in 3 indelingen, variërend van 5,99 tot 6,36m lengte, allen voorzien van de mogelijkheid om een derde slaapplaats te creëren.

CHALLENGE SERIES
‚Äč

Ook de Challenge is gebasserd Fiat Ducato / Peugeot Boxer met behoud van de oorspronkelijke achterdeuren en dak, in dit geval een lager (middelhoog) dak. Eveneens verkrijgbaar in 3 indelingen, variërend van 5,99 tot 6,36m lengte, allen voorzien van de mogelijkheid om een derde slaapplaats te creëren.

ACTIVE SERIES

De Active verschilt van de Challenge door een kunststof achterwand, zoals bij de Voyager. Hierdoor is een unieke indeling mogelijk. De achterklep zorgt voor een optimale bereikbaarheid van de royale bergruimte en door de slimme constructie wordt 12cm ruimtewinst geboekt!