De naam Raema is een begrip in de regio en ver daarbuiten. De oorsprong van het bedrijf ligt in de verkoop, reparatie en onderhoud van aanhangers en Raema is al jaren een begrip op dit gebied.

Pand Raema Aanhangwagens - Hulsenweg 10 Nederweert

 

Vanaf 2005 zijn onze bedrijfsactiviteiten geleidelijk uitgebreid met het verkopen van jonge, gebruikte caravans en campers.

Verkoopterrein caravans en campers - Hulsenweg Nederweert

 

De verschuiving naar caravans en campers nam een vlucht toen in 2011 dealerschappen van Hobby caravans en LMC campers werden verkregen en de activiteiten van Cortie Caravans uit Nederweert werden overgenomen.

 

In de loop van 2012 werdt vervolgens gestart met de bouw van een nieuwe showroom en werkplaats aan de Hulsenweg 8. Een pand van maar liefst 3000 m2, verdeeld over twee verdiepingen. 

 Nieuwbouw showroom en werkplaats 2012 - Hulsenweg 8 Nederweert


Vanaf 2013 zijn onze nieuwe showroom en werkplaats in gebruik. In de showroom treft u behalve nieuwe en gebruikte caravans en campers een ruime sortering voortenten, luifels en andere kampeeraccessoires. Klik hier voor een impressie van onze showroom.

In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud, reparatie, schadeherstel en alle andere voorkomende werkzaamheden op het gebied van caravan en campers. Ook motorisch onderhoud en APK doen wij natuurlijk in eigen beheer. Klik hier voor meer informatie over onze werkplaats.

Inmiddels is Raema Caravans en Campers doorgegroeid tot een landelijk bekend all-round caravan en camper bedrijf. Wij zijn dealer van Hobby caravans en Hymer campers, daarnaast zijn wij officiëel importeur voor Frankia, Yucon en Globe-Traveller campers voor Nederland.

Graag tot ziens aan de Hulsenweg 8 te Nederweert!