VACATURE VERKOPER CAMPERS EN CARAVANS

Heb jij een passie voor reizen? Wil jij samen met de klant zijn of haar droomcamper of caravan samenstellen?

Dan ben jij de gedreven verkoopadviseur campers en caravans die wij zoeken!

Over ons:

Raema is een toonaangevend camper- en caravanbedrijf voor Noord-Brabant, Limburg en Gelderland, gevestigd in Nederweert (L). Als full-service bedrijf verkopen, onderhouden en repareren wij nieuwe en gebruikte campers en caravans. Wij zijn officieel dealer en importeur van de premium campermerken Hymer, Frankia en Yucon en exclusief dealer voor Hobby caravans. Met ons brede scala aan producten en diensten bedienen wij vrijwel elke kampeerliefhebber!

Jouw rol:

Met het verkopen van een camper of caravan verkoop je ook een stukje beleving en emotie. Als verkoopadviseur campers en caravans begeleid je klanten in het traject naar hun droomcamper of -caravan die perfect aansluit bij hun behoeften. Je demonstreert de modellen in onze showroom en adviseert ze hierbij bijvoorbeeld over accessoires zoals een schotelantenne, airconditioning, hydraulisch levelsysteem, navigatiesysteem of luifel. Indien van toepassing beoordeel je een in te ruilen camper of caravan en bepaalt de inruilwaarde. Uiteindelijk is het doel om een mooie deal te sluiten, waarna je het proces blijft begeleiden tot en met de uiteindelijke overhandiging aan de klant.

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan naast het adviseren in de showroom ook uit het te woord staan van klanten, zowel telefonisch als per mail. Daarnaast zorg je er, samen met je collega’s, voor dat de modellen goed gepresenteerd worden, zowel fysiek in de showroom als online op onze website en verschillende verkoopsites. Je neemt ook de ingekochte voertuigen in en controleert deze, maar zorgt er ook voor dat verkooporders verwerkt worden zodat je collega’s in onze werkplaats de verkochte camper of caravan goed klaar kunnen maken.

Een aantal keer per jaar vertegenwoordig je ons op beurzen of evenementen, zoals de Kampeer- en Caravan Jaarbeurs Utrecht, Caravan Salon Düsseldorf of Hymer Xperience Days. Daarnaast bieden we verschillende opleidingen bij brancheorganisaties of leveranciers.

Het is een afwisselende baan in een fantastische vakantiebranche waarbij je vaak relaties voor lange termijn opbouwt.

Dit vragen we van jou:

Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in schrift

 • Representatieve uitstraling
 • Ervaring in verkoop- en adviesfunctie
 • Zelfstandigheid
 • Klantvriendelijkheid
 • Enthousiaste houding

Dit bieden we jou:

 • Een afwisselende full time functie van 38 uur, van dinsdag tot en met zaterdag.
 • Part-time functie is bespreekbaar, maar in ieder geval op vrijdag en zaterdag.
 • Een prettige werkplek in een gezellig, toegankelijk team
 • Een goed passend salaris met een prima pensioenregeling.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens CAO BOVAG motorvoertuigen en tweewielers
 • Een zelfstandige functie

Is dit wat jij zoekt? Aarzel dan niet en reageer vandaag nog! Stuur een sollicitatiebrief met CV naar john.lammers@raemacaravans.nl. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail of bel met John Lammers op 06-81494804.